Imprezy okolicznościowe

Organizacja imprez okolicznościowych

pasek w tle

Zorganizuj w Mateo wymarzone przyjęcie

Luksus i wyrafinowana elegancja

W Restauracji „Mateo” mamy możliwość zaproponować Państwu różne formy uroczystości dostosowanych do Państwa potrzeb i oczekiwań – od wykwintnego balu po ekskluzywne, acz intymne przyjęcie. Wszystko w klimacie luksusu i wyrafinowanej elegancji. W przypadku organizacji przyjęć weselnych w prezencie od hotelu, Młoda Para otrzymuje nocleg w dniu przyjęcia weselnego ze śniadaniem do łóżka w pokoju dla Nowożeńców. Na wszystkie Państwa pytania odpowie wyczerpująco osoba ds. Organizacji Wesel. Wystarczy zadzwonić tel. 509 527 677, 41 3779 409. Mogą Państwo zaufać naszemu doświadczeniu, wszak podejmujemy znakomitych Gości już blisko 30 lat!
Organizacja imprez okolicznościowych w Hotelu Mateo

Organizujemy imprezy okolicznościowe i bankiety

pasek w tle
W ofercie Bussines posiadamy klimatyzowaną profesjonalnie wyposażoną sale konferencyjną. Stylowa architektura w połączeniu z nowoczesnym wyposażeniem i dostępem do Internetu tworzą dogodne warunki dla różnego rodzaju aranżacji:

● bankiety,

● coctajle,

● konferencje,

● szkolenia,

● spotkania biznesowe,

● wernisaże,

● bale sylwestrowe, karnawałowe i inne,

● chrzciny,

● przyjęcia komunijne,

● wesela,

● przyjęcia urodzinowe i imieninowe,

● przyjęcia plenerowe oraz inne spotkania

Hotel "Mateo"

pasek w tle

Możliwe ustawienia stołów

● Ustawienie szkolne
● Ustawienie kinowe
● Ustawienie U

Cennik konferencyjny

Sala konferencyjna (do 18 osób):
● 60 zł / 1 godzina
● 350 zł / dzień

Sala konferencyjna (do 100 osób):
● 100 zł / 1 godzina
● 550 zł / dzień

Zniżki

● Przy stałej współpracy przewidujemy atrakcyjne zniżki

Oferta gastronomiczna

pasek w tle
Proponujemy Państwu przerwy kawowe oraz bussines lunche.

Przerwa kawowa

● Przerwa kawowa STANDARD (kawa, herbata, woda mineralna, sok, ciastka)

● Przerwa kawowa STANDARD PLUS (kawa, herbata, woda mineralna, sok, ciastka, kanapki 3 szt./os)

Bussines lunch

● Zupy do wyboru: flaczki wołowe, bulion z kołdunami, barszczyk z uszkami, krem brokułowy z migdałami, zupa szczawiowa z lanymi kluseczkami i jajkiem

● Dania główne do wyboru: kaczka ze śliwkami Damacha i jabłkami, kieszeń schabowa z pieczarkami i serem, karczek w sosie śliwkowym, polędwiczki wieprzowe w sosie maślakowym, roladki drobiowe w sosie kremowym, łosoś z grilla, kotlet drobiowy z marynatami panierowany, pierogi ze śliwką Damachą, orzechem i jabłkiem

● Desery do wyboru: lody z owocami, tiramisu, szarlotka na ciepło z lodami, sernik wiedeński, śliwka Damacha w cieście, sałatka owocowa, Fondant z gałką loda